Oltiin siis 16. pv Noormarkussa tokossa. Pisteitä tuli seuraavasti (selityksineen ;>):

Paikalla makaaminen 10 (tuomarin sanoin: ei tapahtunu mitään)

Seuraaminen taluttimetta 8½ (paikka välillä vähän hukassa...)

Istuminen seuraamisen yhteydessä 0 (voisiko joku kertoa miten treenata sellaista minkä koira tekee VAIN kokeessa? Tekee tämän kokeen treeneissä 100% oikein, ja kokeessa 100% väärin. Olen yrittänyt eri kävelytyylejä, äänenpainoja jne treeneissä mutta mikään ei näytä auttavan...?)

Luoksetulo 8 (pysäytykset vähän huonot)

Ruutu 10 (Hurjan hieno suoritus! Täysillä ruutuun ja täysillä sieltä pois. Ai että olin ylpee Namista =))

Hyppynouto 10 (heitin kapulan ainakin 20 metrin päähän ja sit jännäsinkin että hyppääkö takaisin tullessa. Ja hyppäsihän se)

Metallinouto 0 (Lähti kapulalle hyvin, oli ottamassa jo suuhun mutta alkoi haistella maata. Sanoin toisen käskyn mutta se meni kuuroille korville. Hetken päästä tuli hieman minuun päin ja kysyi selvästi että mitä me oikein oltiin tekemässä ja toikin hienosti kolmannella käskyllä sen...)

Tunnari 7 (alkuhäsläys ja kapulan tiputtaminen vei pisteitä. Myös tuo alkusähläys ilmeisesti tullut kokeisiin tavaksi?)

Kaukot 0 (en palkannut oikeastaan ollenkaan tunnarin jälkeen ja Fami tuumas että vaihda ämmä ite asentoas 8))

Kokonaisvaikutus 9

Eli yhteensä VOI3, 194,5 pistettä. Ens kokeessa sit ykkönen, se on tavoite.

Tänään tuli ensilumi (ja luultavasti ainoa). Hurjasti oli tullut yöllä, varmaan 15 senttiä metsässä oli kun käveltiin. Linkki kuviin löytyy varsinaisilta sivuilta. Back On Track kuuri on oikeasti auttanut, selkä ei ole enää jumissa, ja jopa takareidet on saatu auki :O Aivan uskomattoman hurjaa että LOIMI voi vaikuttaa noin paljon. Agilitykokeilu ehkä jossain vaiheessa luvassa, jos ei kestä sitä niin sitten luovutan. Mutta pakko vielä kerran...