Otsikon asioista oli tämän päivän treenit tehty. Aloitettiin ruudulla jossa kosketusrätti, karkasi itse sinne kun vapautin paikallaolosta ruudun valmistuttua :) Otettiin toistoja eri suunnista, ja myös pitkältä matkalta. Meni hienosti, täytyy pienentään rättiä niin ettei näy kaukaa.

Harjoiteltiin myös seuruuta, nyt meni pidempääkin matkaa jo maltillisesti. Lyhyet siirtymät on edelleen parhaita, pitkällä matkalla tuppaa edistämään ja irtaantumaan. Harjoitusta lisää, ja vaihtelevaa palkkausta. Olen palkannut taaksepäin edistämisen ehkäisemiseksi, mutta nyt tajusin että Flip kääntää itseään vinoon ja menee eteenpäin katsomaan koska palkka lentää taakse. Pyh ja pah, siirrytään siis vaihtelevaan palkkaukseen ja lisätään namipalkkauksen osuutta. Perusasento on makuuni ehkä vähän turhankin tiivis tällä hetkellä, katsotaan mitä Jaana keksii viikonloppua siihen avuksi! Joka tapauksessa asenne on kohdillaan ja meno näyttävän näköistä, häntä tötteröllä. Lisää toistoja vaan niin saadaan tarkkuuttakin.

Liikkeestä seisomista harjoiteltiin kiertämällä, pelitti ihan superhienosti! Otin myös seuraamisen yhteydessä pari kertaa, nekin sujuivat hyvin. Otettiin kiertämällä myös luoksetulon maahanmenoa, sekin oikein hieno ja terävä.

Koska seisominen oli nyt iskostunut Flipin mieleen, otettiin alo-hyppyä. Muuten tosi hieno, mutta pysähtyy seisomaan hypystä vinoon. Eihän siitä montaa pistettä kokeessa mene (tuomarista riippuen ei välttämättä yhtään), mutta jatkoa ajatellen olisi parempi jos pysähtyisi hypyn taakse. No, siihenkin on niksit olemassa ja ne otetaan käyttöön. Tämän päivän tavoite hyvistä stopeista kuitenkin täyttyi kirkkaasti, ja otettiinpa kerran kokeenomaisestikin. Hieno Flip <3

Lopuksi vielä yksi luoksetulo, tuli hyvällä vauhdilla ja tarkasti sivulle. Alokasluokka alkaa olla siis pikkuhiljaa kasassa, seuraamisessa on vielä parannettavaa mutta äkkiä sekin tulee valmiiksi kunhan vaan pääsen näin aktiivisesti sitä treenaamaan. Täytyy vaan malttaa ainakin elokuuhun asti ennenkuin päästään kisaamaan, muutama koehan on alustavasti katsottuna syyskuulle.

Friidunkin touhuista sen verran, että Jussi on saanut sen nyt opetettua menemään maahan, ja istumisen vauhti on saatu paremmaksi. Lisäksi taas tänään se pääsi juoksemaan vieheelle, ei enää meinaa päästää irti kun saa kiinni. Tulee viehe suussa mun luokseni kun lähestyn mutta ei päästä irti kun mä tyhmä päästän sen aina karkuun! Tokossa seuraavana opeteltavana on sitten sivulletulo, ja paikallapysyminen. Hyvä että piisaa haastetta!