Meillä on täällä minun vointini takia elelty hiljaksiin, Flippiä on nakertanut kun mitään kivaa ei tapahdu. Onneksi vuoden vaihteessa saatiin avaimet uuteen asuntoon ja remontti on jo täydessä vauhdissa. Flip on nauttinut täysin rinnoin isosta tontista ja tykkää juoksennella yksinään latoa ympäri. On myös kiva tulla lähempää tarkastelemaan mitä omistajat touhuaa joka paikassa, yllättävän pitkä ja kapoisa nokka on nuorella boostercollie pojalla!

Fami kävi tänään lääkärissä väsymyksen, pigmenttihäiriöiden ja selkäkipujen vuoksi. Pigmenttihäiriöiden syyksi ell  epäili nasaali pyodermaa, mutta koska tilanne on jo rauhoittunut niin seurataan tilannetta. Sen on luultavasti laukaissut joko ruuassa ja elinympäristössä oleva allergeeni. Sydämen kuuntelussa kuului voimakas sivuääni vasemmalta, ja suhinaa oli myös oikealla. Pulssi oli todella tasainen. Röntgenissä sydän näytti ihan ok:lta, keuhkopusseissa mahdollisesti jotain muutosta. Lannerangassa voimakasta silloittumaa useassa nikamavälissä, sekä tiivistymää ja fasettinivelten muutoksia. Verikokeet (munuaiset, kilppari, maksa, tulehdusarvot yms) olivat normaalit, samoin pissanäyte puhdas. Huomenna aamulla mennään katsomaan ultralla sydämen rakennetta, tehdään dopplertesti ja otetaan EKG. Mahdollisista lääkityksistä päätetään sitten huomenna.

Eihän sitä voi olla aina vaan jotain huonoja uutisia, niin kerrotaan myös hyviä uutisia. Laumaan on tulossa täydennystä, mutta siitä sitten lisää kun asia on ajankohtainen ja perheenjäsen kotiutuu.