Ja aamupäivällä ensin agsahallilla. Fuusion kanssa tein kontakteja, ja muutaman siivekkeenkierron ja tutustuttiin uuteen esteeseen, putkeen. Toisella kerralla meni taas jo kuin vanha tekijä. Lisäksi misseilyä treenattiin sen verran että Mirka koitti muksun läpi, hienosti antoi sen tehdä. Fuusiossa on havaittavissa pumeille tyypillistä pidättyväisyyttä jo nyt, täytyy pitää se mielessä ja tarjota sille paljon uusia turvallisia ihmiskontakteja. Famin kanssa otin muutaman matalan hypyn, mutta Famin mielestä oli paljon mukavampaa päivystää ulko-oven luona koska lähdetään pois.

Sitten illalla mentiin paimentamaan. Fuusion kanssa ekalla kerralla edistyttiin jo taas, mutta edelleen se kakka oli kivempaa, vaikka toki komensi lampaitakin. Mutta sitten se toinen kerta; sydän onnesta pakahtumaisillani katselin kun Fuusio 5 kg keräsi n. 15 päistä lammaslaumaa kokoon ja kuljettikin vähän. Hihnan kanssa uskalsi ajaa ne jopa irti aidasta, mikä on kokeneillekin paimenille joskus kova paikka. Hurja poika, ainakin paimennus tulee siis kuulumaan myös Fuusion lajivalikoimaan tulevaisuudessa! Ikäähän muksulla on vasta n. 4,5kk.

Famin kanssa tehtiin kuljetusharjoituksia, ukko toimii ihan kivasti (EDELLEENKIN) kun en painosta sitä liikaa käskyillä, ja annan tilaa tehdä töitä. Maahanmeno ei tosin ollut tänään meidän vahvimpia puolia vaan välillä pyörittiin Famin kanssa ympyrää kun en taas itse tajunnut korjata tilannetta liikkumalla eteenpäin. Tänään ei kuitenkaan yhtään hallitsematonta ryntäystä lampaita päin ollut, vaan tilanne oli Fampankin pääkopassa koko ajan hallussa. Hih, ehkä siitäkin jonkinlainen paimen saadaan jos päästään vaan tarpeeksi usein treenaamaan.