Kävimme tänään agilityhallilla kaikkien kolmen koiran voimin. Ekana Fami pääsi vähän hömppäämään, ihan helppoja juttuja vaan. Se koira etenee kuin ajatus, niin kovasti tekisi mieli treenata enemmänkin!

Seuraavaksi oli Fuusio, ne treenit loppuivat aika lyhyeen kun Fuusio ei pysynyt lähdössä. Koira siis autoon viileentämään itseään, vaikka ymmärtäähän sen että menohalut on kovat kun treeneihin ei ole pitkiin aikoihin päässyt. Ensi viikolla koetetaan uudestaan. Täytyy myöntää että Fuusion kanssa mennään agilityssä vähän takapuoli edellä puuhun, viisas olisi ensin opettanut rauhoittumisen ja sitten vasta kierrosten keräämisen näin aktiivisen koiran kanssa. Onnistuuhan se näinkin, mutta on huomattavasti työläämpää kaikille osapuolille. Famille taas olisi tarvinnut opettaa niin päin että ensin kierrokset, sitten rauhoittuminen... Onneksi virheistä voi ottaa opikseen ja yrittää välttää niitä jatkossa. Haukkumisongelmasta on nyt päästy eroon, JES!

Flip kävi myös hallissa ihmettelemässä maailman menoa ja repimässä rättiä. Halli alkaa olla jo vähän tutumpi paikka, nyt toisella kerralla haukunnat ja kolahtelut eivät jännittäneet yhtään niin paljoa. Flip harjoitteli myös kauniisti odottamista kun mammi kävelee siirtämään esteitä, meni hienosti.