Eilen Fuusio oli haistelemassa millainen ilmapiiri on agsakisoissa, ja opeteltiin siinä samalla olemaan ihan rauhassa vaan vaikka muilla onkin tooosi kivaa, ja vieläpä Fuusion esteillä!

Tänään Fami pääsi paimeneen, otetiin ensiksi kuljetusta. Fuusio tyytyi katselemaan laitumen reunalta, sitten ensi kerralla yritetään taas onko lampaat hirrrmuisia petoja. Fami painaa hirmu lähelle laumaa, ja lauma puskee minusta läpi, tänään se ei ollut niin mukavaa kun laumassa oli muutama teräväsarvinen yksilö mitkä sitten piikitteli minun jalkoja :D Välillä oli muutenkin vähän vauhdikasta menoa, kuitenkin lauma pysyi hyvin kasassa.

Toisella kierroksella Otetiin kiertoja vasemmalle ja oikealle ja pyrittiin saamaan etäisyyttä paremmaksi (olisko tää sitten se flankki?). Harjoituksen loppupuolella sain pään kääntymään jo poispäin laumasta ja etäisyys tuli paremmaksi, tähän tarvitaan lisää treeniä. Otetiin loppuun vielä lauman kuljetus pyöröhäkkiin, ja meni tosi kauniisti. Olen ylpeä Famista, voi kun saisi nyt vaan aikaiseksi käydä tuolla useamminkin niin voisi unelmoida joskus kisoistakin...