Mestiksissä käytiin koittamassa miten meidän yhteistyö sujuu, ja hyvinhän se sujui. Ohjaajalla tosin pulssi nousi ja jännitystä oli ilmassa, jälkeenpäin tajusin että edellisestä agistartista on vierähtänyt ihan tuosta noin vaan 4 vuotta! Tuloksena radalta 10 ja 11. sija, tuli kaksi kieltoa mun omien kämmien vuoksi... Ensiksi jätin koiran selän taakse sellaisella hypyllä mikä ei ollut ihan suorassa linjassa ja toisessa kohdassa ohjaava käsi hävisi kriittisellä hetkellä ennen putkea ja mentiin vauhdilla ohi. Muuten rata oli sujuva ja Flippi osasi hyvin monenmoiset ohjauskuviot, oli takaaleikkausta, valssia, eteenlähetystä yms. Nyt voidaan hyvillä mielin lähteä virallisiin parin viikon päästä. Sitä ennen täytyy vielä viimeistellä keppiosaamista (menevät jo melkoisen hyvin) ja opetella rengas, sen kanssa oltiin viimeksi ihan hukassa. Kaikki muut esteet on tosi hyvin hallinnassa, jes!

Tokoa on treenattu treeniohjelman mukaisesti, ja edistyminen on ollut mieleistä. Seuraaminen pelaa hyvin ja Flip jaksaa hienosti pidempiäkin seuraamisia. Kaikki alon liikkeet osataan jo aikalailla rutiinilla, toivottavasti menisivät yhtä hienosti myös kokeessa!

Viime torstaina käytiin myös paimentamassa, treenailtiin lähinnä kaaria auki. Hienosti lähti pyörimään vaikka ensin halusi tuoda laumaa mulle. Ikä on tehnyt Flipille hirmu hyvää paimennuksen saralla, siltä löytyy malttia ja tyyliä nyt paljon paremmin kuin vaikkapa alkuvuodesta vaikka ei ollakaan käyty treenaamassa. Nyt toivoisin että päästäisiin useammin hommiin kun olen kaikki päivät kotosalla, täytyy järjestää vaan autojutut niin että pääsemme lähtemään.

Nyt sitten vaan jännitetään miten meidän kisat menee, eli 9. pv on tokon ALO Kauniaisissa, 12. pv tokon AVO Forssassa jos vaan saadaan sunnuntaina ALO1, ja 16. pv startataan sitten agsassa. Peukut pystyyn että menee kaikki hyvin! Tavoitteena on tehdä oman tasoisia suorituksia eikä sortua mihinkään pikku mokiin. Toki yllätyksiä voi tulla kun Flipillä ei kisakokemusta ole ja omat kisarutiinit ovat hakusessa mutta parhaamme tehdään!