Fuusio on nyt kasvanut hurjasti. Painoi viikon päästä ell punnituksesta jo 4kg. En ole nyt punninnut, mutta sanoisin n. 5kg painoksi.

Koirat ovat päässeet uimaan usein, tai ainakin Fami pitää sitä "pääsemisenä". Fuusio ei uimisesta vielä varsinaisesti pidä, mutta ui urheasti perässä jos muu lauma menee liian kauas. Ja jos ei jaksa uida perään, niin komentaa äänekkäästi rannalla meitä palaamaan. Pienelle pennulle tulee kyllä vielä uinnin jälkeen helposti kylmä, eilenkin käärittiin uinnin jälkeen kahteen pyyhkeeseen kun tuli niin kylmä (vaikka lämpötila oli yli 25).

Työt ovat vieneet paljon aikaani koirien kanssa touhuamiselta, joten siltä saralta ei ole kauheasti kerrottavaa. Niitä samoja vanhoja juttuja on treenattu kuitenkin päivittäin. Saparo-Simon (eli siis Fuusion) kanssa on kiinnitetty erityistä huomiota laumajärjestykseen muutaman totaalisen raivarin jälkeen (jos nappula olisi isompi minulta olisi varmaan lähtenyt molemmat kädet irti...), ja luopumistreenejä on tehostettu ja tehdään vielä enemmän kuin ennen.

Enää muksulla ei ole asiaa sohvalle, eikä sänkyyn meidän kanssamme, jotta se todella tajuaa olevansa alempi kuin kaikki muut tässä laumassa. "Johtajuuskuuri" on auttanut, ja kaikennäköiset sikailut ovat vähentyneet, suhde minuun parantunut ja Fuusio vaikuttaa kaikenkaikkiaan muutenkin levollisemmalta.

Fami on vaikuttanut melko vaisulta viime aikoina, luulen helteiden vaikuttaneen eniten asiaan. Toisaalta takaraivossa on sellainen kutina että kyse saattaa olla jostain muustakin, toivottavasti kuitenkin vian kuumuudesta. Nivusiin on tullut iljettävän näköistä ihottumaa, ei kuitenkaan ole hotspottia. Olen hoitanut sitä betadinella ja karvojen leikkaamisella, katsotaan miten asia etenee.

Hauskoja helteitä ja uimareissuja kaikille blogin lukijoille!