Aloitetaan nyt raportilla, eli Vaasasta Fuusio sai kuin saikin toisen sertinsä tuloksella: AVO ERI, AVK1, SA, PU3, SERT! Yhtä vaille valio :) Erityisen tyytyväinen olin Fuusion esiintymiseen, me päästiin ihan hiljaa kehät läpi eikä odottaessakaan ollut mitään hullunmyllyä. Fuu vaan makoili ja pyllähti välillä selälleenkin odottelemaan maharapsutuksia. Kyllä Fuusion kanssa kelpaa mennä, hän on niin hieno!

Pääsiäisenä kävimme kokeilemassa kaikille kolmelle verijälkeä.

Kuten kuvasta näkyy, niin Fuusiolla meni jäljestys hyvin. Ensimmäisen jäljen pituus ei ollut kuin parikymmentä metriä, halusin  vain nähdä onko kiinnostusta ollenkaan. Jälki vanhenikin vain puolituntia, mutta Fuusio meni hienosti. Eteni rauhallisesti jäljellä ja merkkasi (kirjaimellisesti kävi merkkaamassa!) makaukset. Seuraavana päivänä tehtiin pidempi jälki, 2 makausta ja yksi 90 asteen kulma, pituutta reilu 100 metriä. Vanheni reilun kaksi tuntia. Fuusiolla oli KIIRE, meni hirmuista haipakkaa jäljen läpi. Yksi makaus jäi merkkaamatta kun tuuli painoi jälkeä sivuun, mutta makaukselle selvittiin kuitenkin. Jälki on varmasti hyvä lisä Fuusion lajivalikoimaan.

 

Flip pääsi myös jäljelle. Ensimmäinen jälki oli samanmoinen kuin Fuusionkin, Flip oli vielä huolellisempi ja tarkempi jäljestäjä kuin Fuusio. Makaukset nuoleskeltiin tarkkaan, ja jäljellä edettiin melko hitaasti mutta varmasti. Flip on luontainen lahjakkuus, harvalla 12 viikkoisella kokemukseni mukaan on vielä tarvittavaa pitkäjänteisyyttä mennä jälki alusta loppuun. Seuraavana päivänä Flipin jälki oli pidempi, vajaa 100 metriä, ja sisälsi kaksi makausta ja 90 asteen kulman ja vanheni myös reilut pari tuntia. Flip oli hieman epävarmempi kuin tuoreemmalla jäljellä, mutta selvitti hienosti tiensä kulmasta kaadolle. Hieno vaavi!

 

Myös Famille tehtiin jälkiä. Fami meni myös ensimmäisenä päivänä vain lyhyen jäljen kun luulin ettei koko jälki kiinnosta Famia. Fami on ihan pentuna päässyt koettamaan, mutta pelkäsi silloin verijälkeä ja sientä. Famppa kuitenkin osoitti odotukseni vääriksi ja meni tasaisesti ja varmasti jäljen loppuun. Makaukset olisi voinut merkata selvemmin, mutta kaikkea ei voi saada...  Seuraavana päivänä Famille oli reilu 100m jälki, 2 makausta ja tylppä kulma, vanheni reilut kaksi tuntia. Jussi oli ohjaksissa jäljen alussa, Fami lähti ihan kivasti liikkeelle mutta jäi pyörimään hetken päästä ja kysymään apuja. Apuja annettiin ja selvisimme ensimmäiselle makaukselle jossa vaihdettiin ohjastajaa. Fami eteni jotenkuten, mutta puolustukseksi täytyy sanoa että oli aika kova tuuli. Välillä mentiin ja pyörittiin ympyrää, mutta koska etsi koko ajan jälkeä annoin tehdä hommia kaikessa rauhassa. Loppuun astikin selvittiin, mutta edelleen makausten merkkaaminen olisi voinut olla tarkempaa.

Kaikki menivät siis hienommin kuin odotinkaan, jälkiä tehdään varmasti lisää. Erityisesti Famista huomasi kuinka onnellinen se oli kun pääsi taas tekemään jotakin, reppana salaa kaipaa toimintaa! Fami onkin päässyt tokotreeneihin mukaan taas, tuntuu tykkäävän.

Flip on kasvanut ihan hurjaa vauhtia, eilen lääkärillä painoa oli 8,1kg! Tullessa painoa oli 4,5kg. Rokotus sujui Flipin osalta nameja syödessä, ei edes huomannut että niskaan pistettiin piikki. Mukula on ihan hirrrmuisen ahne, perjantaina täytyi oksennuttaa kun söi vähän muidenkin ruokia ja maha vaan paisui ja paisui. Pienen koiran sisuksista tuli reilu litra tavaraa, voi hurjimus sentään!

Seuraava koetus onkin Rauman näyttely johon lähdetään Fuusion kanssa katsomaan mitä Harry Tast pitää meidän mustasta mussukasta.

Ps. Kaikkien koirien omissa albumeissa sekä yhteisessä "Pojat" albumissa on paljon uusia kuvia pääsiäiseltä