Tänään käytiin Somerolla leikkimässä Flipin sisarusten kanssa. Samalla Flip pääsi vähän katselemaan mitä ne lampaat ovat, ja Fuusio koetti josko toimisi nyt lampailla. Flip oli tosi reipas taas, ei paljoa jännittänyt mikään ja vähän hän lampaitakin seuraili ja napsi kikkaroita.

En tiedä onko lampaista jäänyt noin huono kokemus, vai onko Fuusion nykyisellä olotilalla  jotain tekemistä asian kanssa, mutta Fuu ei edes halunnut tulla katsomaan lampaita (ollut tosi säikky ja hermostunut luonnetestin jälkeen, haukkuu vastaantulevat ihmiset, pyörät, rollaattorit jne mitä ei todellakaan ollut ennen testiä). Kiipesi vain aidan yli ja meni auton viereen seisomaan ja haukkumaan vesisateeseen. Kesällä koitetaan vielä uudelleen avoimessa maastossa, mutta jos ei onnistu niin ei väkisin. Harmittaa kyllä sinänsä kun käytiin siellä testissä kun Fuusiosta on tullut hermostuneempi, toisaalta taas sain arvokasta tietoa luonteesta. Olen myös miettinyt onko minun hieman erilainen käytökseni saanut Fuusion hermostuneemmaksi, täytyy seurata ja miettiä. Olen yrittänyt tukea enemmän jos näyttää epävarmalta ja käynyt tutkimassa yhdessä jännityksen kohteen.

Lauantaina on Vaasassa näyttely, pidetään peukut ja varpaat pystyssä että tällä kertaa selviäisin ehjänä asti näyttelyyn ja päästäisiin Fuusion kanssa sertin metsästykseen. Ensin täytyy ehkä kyllä pestä tuo lampolan haju pois ja kammata takut ja trimmata ja treenata, mutta eiköhän me lauantaina olla iskussa!