Polskipäiville asti meidän retkue ei selvinnyt kun takarengas puhkesi edeltävänä iltana. Renkaat oli jo sen verran vanhat ja huonot, että nehän tarvitsi sitten vaihtaa kaikki, eikä erikokoisella vararenkaallakaan kovin kauas viitsinyt ajella.

Noh, sunnuntaina suunnattiin sitten tuliterillä kumeilla kohti Tampereen KV:ta. Sinne oli ilmoitettu polskeja "pilvin pimein" (5 kpl), olipa mukavaa kun oli kilpakumppaneita! Yksi polski oli poissa, paikalla ollut uros(Maciwoda Arcturus) sai odotetusti erin, sa:n ja sertin ja cacibin. Sen jälkeen siskokset pyyhälsi kehään, ensimmäisenä Minttu (Fernmark Chart Ammutseba) sai erin, sen jälkeen Sheela (F. C. Appleseed) sai erin, ja vielä viimeisenä Friidulle eri. Tuomari juoksutti monta kierrosta ja sijoitti Sheelan kolmanneksi sa:lla, Mintun toiseksi sa:lla, ja Friidu 1 sa:lla. Friidulle liikeni myös kaikki lisukkeet (sert + cacib). Tuomari Juha Putkonen oli oikein tyytyväinen siskosten tasaiseen laatuun, ja sanoi että Friidun kohdalla erinomainen lihaskunto sai aikaan kylmiä väreitä. Roppikehässä taas ravattiin pari kierrosta ja meikäläisen kouraan napsahti puna-oranssi-valkoinen ruusuke, eli Friidusta ROP! Riitu on oikeasti siis ihan hieno tyttö, eikä ainoastaan olla saatu sertejä sen takia kun muita ei ole ollut ;)
 Ryhmäkehissä tuomari valikoi jatkoon 6 koiraa, ja mehän ei taas yllättäen oltu siinä porukassa! Kuuluttajalle huutelin kuitenkin oikean rodun niin saatiin taas polskeille vähän näkyvyyttä.

Tällä viikolla on taas koiramaista touhua tiedossa; keskiviikkona suunntataan Flipin kanssa tokoilemaan Forssaan ja sunnuntaina on Friidun maastokisadebyytti Liedossa. Pitäkää peukkuja!