Me on viime aikoina treenailtu alkusyksyyn verrattuna aika vähän. Paimentamassa käytiin hetki ahkerampaan, mutta nyt on taas oltu pari viikkoa poissa kun Jussin työt ei oo antanut periksi mun harrastuksille. Agsaa ja tokoa on treenailtu ainakin viikoittain, yleensä useamminkin.

Tokoa ei edelleenkään olla treenailtu paljon muualla kuin kotona, mä oon vaan laiska sen suhteen. Seuraaminen on parantunut ja muut liikkeet edelleen mallillaan, häiriötreeniä vaan peliin ja taas ilmoittautumaan kokeisiin. Agsassa on hetki kerätty itseämme epäonnistuneiden kisojen jäljiltä, mutta nyt alkaa pakka olla taas koossa. Kierrokset katossa ja silti aikas hyvää teknistä suorittamista. Kontaktit tosi hienot. Mennään koittamaan onneamme ATT:lle 9.pv joulukuuta kahden startin verran. Katsotaan sitten taas sen jälkeen milloin hommat jatkuu.

Friidu on nyt lähinnä keskittynyt juoksentelemaan vapaana pihalla, muutaman kerran on kaivettu viehettäkin esiin. Ensi viikolla olisi tarkoitus aidata piha niin saa sitten vaikka asua siellä kirmailemassa. Friidu on ilmoitettu seuraavaksi Turun KV:hen, katsotaan miten tytteli käyttäytyy sisänäyttelyssä. Yleisesti on kyllä varsin lunki ja  vaivaton tapaus, mutta jos ollaan liian kauan samassa paikassa alkaa vartioida sitä vierailta koirilta. Muuten ei reagoi vieraisiin koiriin mitenkään. Vartiointivietti on muutenkin vahvistunut, karvat pörhöllään huutavat usein Flipin kanssa pihalla ohikulkijoille. Ehkä se aita siinäkin mielessä on hyvä investointi, vaikka ei Friidu koskaan ole kenellekään ihmiselle ollutkaan missään määrin aggressiivinen, kunhan pöhisee. Tosin voihan se aita lisätäkin vartiointiviettiä mutta minkäs sille sitten mahtaa, turvallisempaa niin kuitenkin kaikille osapuolille kun tontti on kuitenkin ihan tien vieressä ja tiellä nopeusrajoitus 80km/h.

Fami on hömpännyt omiaan, taannoin yhtenä päivänä oli selkä todella kipeänä mutta kipulääkkeellä tokeni tunnissa. Tarvitsee varmaan taas antaa pidempää tulehduskipulääkekuuria kun säät kerran viilenevät ja tulee luultavasti liukastakin.