Tää on varmaan joku ohimenevä mielenhäiriö, mutta täällä on nyt sittten tokoiltu eilenkin ja tänäänkin... Eilen kolme ruutua, eka ja vika lelulla ja keskimmäinen tyhjänä. Kaikki ihan hienoja, ilman lelua meni tosin hiukan vasempaan reunaan. Ajattelin koittaa josko kosketusalustalla saisi paikan tarkennettua. Otettiin myös seuraamista, ihan kivaa eteenpäin mentäessä mutta erityisen tyytyväinen olen peruuttamiseen ja paikallakäännöksiin ja -askeleisiin. Yhden kerran liikkeestä maahanmeno, se oli ihan täyden kympin suoritus. Luoksetuloa otettiin myös pari kertaa läpijuoksuna, ne mihin otin perusasennot olivat vähän väljiä. Kiinnitetään huomiota siis perusasentoon tulemiseen kovasta vauhdista.

Kaukoja otettiin 10 metristä, hienot terävät asennonvaihdot. Metallinouto otettiin kerran, tosi hieno. Flip ratkaisi luovutuspuolen ongelman nyt niin, että kiertää oiken kautta ympäri perusasentoon. Sopii mulle, kunhan itse perusasento on tiivis pitää kapulaa tarvittavan ajan. Sitten harjoiteltiin kiertämällä luoksetulon pysähdyksiä. Seiso käsky oli aluksi mielenkiintoinen kun niiasi itsensä maahan ja hyppäsi sen jälkeen koiranmitan taaksepäin. Fokus siis liikkestä seisomaanjäämiseen, sitä ei olla seuraamisen yhteydessäkään vielä opeteltu. Lopuksi paikallaolo, makoili nätisti sen aikaa kun otin pyykit pois kuivumasta.

Tänään aloitettiin taas ruudulla, otin lelulla ja ilman eri suunnista kun kosketusrätti ei ollutkaan treenikassissa mukana. Hieno vauhti, tyhjänä arpoi paikkaansa ruudussa. Ei siis enää ruututreeniä ilman alustaa ja paikan selkeytymistä. Sen jälkeen tasamaanouto ja metallinouto, molempia muutama toisto ja olivat hyviä. Nyt voidaan alkaa myös tunnistusnoudon harjoittelu kun nouto itsessään on hallinnassa.

Sitten oli vuorossa seuraamista, oli taas parempaa kuin eilinen mutta tarjosi pari kertaa tahdinmuutoksissa maahanmenoa. Taas otettiin myös luoksetuloa, nyt perusasennot hyviä. Sen jälkeen oli vuorossa avo-kaukot kisanomaisesti, hienot terävät asennonvaihdot. Loppuun minuutin paikallaolo, nousi eka kerralla ja meni nuoleskelemaan jotain pissaa. Noh, palautin ja saatiin minuutti täyteen.

Phuuh, kohta täytyy alkaa koittaa jo palkkauksen merkittävää vähentämistä parin liikkeen sarjoina. Suurin työmaa alokasta ajatellen on nyt tuo seuraaminen, muut liikket liikkeestä seisomista lukuunottamatta osataan jo. Hyppyä ei tosin olla nyt hetkeen koitettu, ehkä senkin voisi koittaa vielä tänään illalla jos ottaisi lyhyen treenin..