Aloitin Fuusion kanssa TKK:n kentällä. Ensiksi seuraamisharjoitteita, tavoitteena oli hyvä katsekontakti ja syvä hiljaisuus. Pidemmillä pätkillä katsekontakti vielä häviää, täytyy tehdä enemmän pitkää seuraamista. Sivulle tulot hyvät; nopeat ja silti tarkat. Haukkumistakaan ei ollut liiaksi seuraamisessa.

Seuraavaksi oli vuorossa paikalla makuu, sujui hyvin minuuttiin asti minkä jälkeen nousi ylös ja otti askeleita minua kohti. On hyvä tietää mihin asti tuo malttaa olla paikallaan, niin pääsee pikku hiljaa pidentämään sen ajan yli kokeessa vaadittavan kahden minuutin. Muutama lyhyempi toisto onnistuneesti

Paikalla makuiden jälkeen liikkeestä maahanmeno, aivan bueno. Ei tarvinnut ottaa kuin kerran. Liikkeestä seisominen oli hyvä käsimerkin kanssa, katsotaan saanko sen häivytettyä pois ennen koetta.

Lopuksi vielä luoksetulo, näki kentän toisessa päässä treenaavan Cindyn ja ampaisi sinne suuntaan. Kääntyi kuitenkin puolesta välistä takaisin, ja otin uudelleen. Toisella kerralla todella hyvä.

Hyppyä ollaan harjoiteltu nyt kotona apuohjaajan kera, ei toistaiseksi hyppää ilman käsimerkkiä. Käsimerkkiä lukuunottamatta liike onnistuu hyvin loppuun asti.

Myös Flip pääsi hömpöttämään, tehtiin istu-maahan vaihtoja (taas, tarvis varmaan se seisominenkin opettaa jo kunnolla...) ja opeteltiin sivulletuloja. Sivulletulossa on tullut kropan hallinnan sijaan uusi ongelma, se syö mun sormet! Namilla kun ohjaa, sattuu sormiin, lelun kanssa nappaa koko käteen kiinni kun ei ehdi katsoa missä lelu on. Täytyy siis harjoitella rauhallinen namin ottaminen kädestä ennenkuin tästä tulee mitään. Flip jaksoi keskittyä hirmu hyvin vaikka kentällä oli muutakin hyörinää, eikä ottanut paineita vaikka SPL:n kentällä ammuttiin. Hieno pieni paimen!