Siis voi vitsi miten hyvä mieli treeneistä voi jäädä. Tänään oltiin Fuusion kanssa taas agsattamassa. Pitkästä aikaa otettiin keppejä, pistin vaan osittaisverkot ja homma sujui kun tanssi! Hurjan taitava pieni pumi. Välillä Fuusio kyllä koetti mua komennella turhankin paljon, jottei koko kirjoitus nyt pelkkää ylistystä olisi.

Keppitreenin jälkeen oli vuorossa keinu treeniä. Ekalla kerralla pidin valjaista vielä kiinni muistutukseksi, ja sen jälkeen mentiin ekaa kertaa ilman himmaamista mun puolelta. Ja hommahan sujui! Voi vitsi, just parhaassa kohdassa jätkä tajusi pysähtyä, minkä jälkeen otti vielä kontaktin. Sen jälkeen otettiin keinua radan osana, no problem. Lopuksi vielä puomi ja keinu peräkkäin, ei sittenkään mitään ongelmaa. Hypytkin sujuivat tänään hyvin, ja Fuusio jo jopa välillä kääntyy sinne suuntaan mihin haluankin.

Näyttelyttämistäkin on harjoiteltu, myös se sujuu loistavasti. Ukko ei enää samalla tavalla nojaa hihnaankaan, hyvä me! Huomenna mennään mätsäriin, jos ei ihan maailmanlopun ilma ole, ja sunnuntaina onkin jo Hyvinkään ryhmis. Paikalla kivasti 8 pumia, vaikka tiettävästi onkin tiukka tuomari :)