Eilen Fuusio tapasi siskoni kissan, eikä yhtään jännittänyt. Tajusi kyllä kunnioittaa kun kisuli murisi. Pentu on myös oppinut pyytämään ulos, jes! Myös istuminen ja luoksetulo sujuvat ihan kivasti.

Tänään leikattiin kynnet, mikä meni ilman suurempia taisteluita. Vähän sen jälkeen kampasin Fuusiota niin sitten jätkä hermostui. Alkoi murisemaan tosissaan (ei leikkimurinaa) ja puri niin lujaa kuin pystyi ja koitti rimpuilla pois. Kova komennus ei riittänyt, joten puhuttelin mukulaa pitämällä poskikarvoista kiinni. Sittenkin vielä pureminen jatkui niin poika pääsi selälleen ja siinäkin vielä hetken rimpuili vastaan. Sen jälkeen sain kammattua rauhassa loppuun asti, ja sitten otettiin vielä vähän istumista namien kanssa ettei jäänyt pojalle paha maku suuhun. Aikamoinen riiviö, ikää on 8 vk ja painoa n. 2kg ja kehtaa isotella minulle Nauru Saas nähdä minkälainen tuosta tulee "teini-iässä".

Fuusio myös komentaa Famia. Pentunen menee seisomaan takaovelle haukkumaan (komentamaan) eikä päästä Famia sisään (ja tuo reppana vielä tottelee...).

Fami leikkisi jo enemmän kuin mielellään Fuusion kanssa, mutta joko Fuusio pelästyy Famin syöksyjä päin, tai sitten pentu kiljaisee kun Fami koskee tassulla. Ehkä on ihan hyvä että eivät leiki vielä, painoeroa on kuitenkin 18kg.