Tänään Fuusio pääsi ihan ensimmäistä kertaa elämässään agilityhallille. Tarkoitus oli vain leikkiä ja tutustua maisemiin, mutta jätkä oli niin reipas että aloitettiin heti treenit! Ensimmäisenä otin kontaktitreenarilla, toisella kerralla alkoi jo tarjota pysähtymistä alakontaktille! Aivan uskomaton tyyppi.

Kontakteja koitettiin hetki, sitten otin Famin kanssa kepittömän radan ja Fami toimi taas kuin ihmisenmieli. Aina kun koitan Famin kanssa tuollaista ns. "selkäystävällistä" rataa (ei keppejä, rimat maassa tai mininä) niin harmittaa ettei siitä ole enää kisaamaan. Onneksi voidaan edes omaksi iloksi treenata. Fuusiolla oli oma mielipiteensä siitä kenen kanssa niitä hommia oikein kuuluu tehdä, mutta ei me kuunneltu Famin kanssa ;)

Sitten mentiin vielä pihalle ihmettelemään treenaavaa ryhmää ja siinä samalla otettiin ensimmäinen keppiharjoitus. Fuusio menee namin perässä yhtä hyvin kuin alkeiskurssilta tulleet koirat, ja ymmärtää tosi helposti mitä siltä haluan. Otettiin myös imutusseuraamista ja perusasentoa, istumista ja seisomista siinä hulinassa, ja kaikki pelitti yhtä hyvin kuin kotonakin. Muut koirat eivät pahemmin kiinnostaneet :)

Kun päästiin kotiin päätin leikata naamakarvat jotta nappula näkee jotain eteensäkin. Se olikin aikamoista kiemurtelua (taas kerran, mutta ei me luovuteta ;), mutta homma onnistui tällä kertaa ilman rähinää ja puremista. Lyhensin karvoja myös anturoiden välistä, ettei pienen pennun tassut luista.

Päiväkirja merkinnöistä on tullut erittäin Fuusio painotteisia, mutta ei Famiakaan ole unohdettu. Fami saa omaa aikaa ja leikkiä, "vanhuksen" elämässä vaan ei agilityhallilla käyminen tms ole niin ihmeellistä ja uutta kuin Fuusiolle. Fami ja Fuusio ovat hyvissä väleissä, ja leikkikin sujuu jo jotenkuten.