Koska Flipillä alkaa olla jo ikää tarpeeksi ja kintut pysyvät nykyään paremmin menoissa mukana, aloitettiin oikeat agilitytreenit tänään. Otettiin hyppyä riman kanssa, hyppäsi ihan kivasti 55 eri kulmista jos lähetti eteenpäin. Se oli kummallinen yhtälö että olisi pitänyt hypätä mammiin päin. Muutenkin aina välillä tietysti sujahdettiin rimojen alta, mutta tämä treeni sujui ihan kivasti ekaksi treeniksi! Sen jälkeen otettiin putkesta 55 senttiselle hypylle. Monta toistoa ja teki kivasti, osaan käänsin hypyltä takaisin tulosuuntaan. Aika ketterä ukko tuo on, täytyy nyt heti alusta kiinnittää huomiota tiukkoihin käännöksiin niin hyvä tulee.

Lopuksi otettiin taas kontaktitreeniä, A:lla ottaa tosi kivasti ja puomillakin pysyttiin nyt paremmin. Ne ääniefektit ovat vissiin tulleet jäädäkseen, onneksi siitä ei agilityssä saa sanktioita! Kontakteja otettiin useita toistoja, ensi kerralla koitetaan mitä tapahtuu jo otetaan koko esteitä.

Siinä ohimennen otettiin kaukoja hallilla, tekee muuten ihan kivasti mutta peruuttaa seisomaannousuissa taaksepäin. Kaukot pelittää kivasti 5 metristä.

Familta löytyi sydämestä keuhkovaltimon ja aortan takaisinvirtausta, sekä vasemman eteiskammioläpän (mitraaliläppä) vuotoa. Nyt odotellaan mitä lääkkeitä sydämeen saadaan, ell lupasi lähettää postissa tulemaan kun on verrannut kaikkia lukuarvoja tuon kokoisen koiran normeihin. Särkylääkkeet saatiin heti, ja ne ovat selvästi piristäneet Famia. Nyt sitten odotellaan ja ihmetellään että saadaan kaikki lääkitys alkamaan, ja päätetään jatkosta sitten lääkintävasteen mukaan.