Aloitetaan terveystutkimuksista. Käytiin siis Mevetissä Per Axelssonilla Famin ja Friidun kanssa. Famin silmissä siis edelleen HC, lievänä ja vain toisessa silmässä. PRA:n suhteen ell totesi että suonet ovat kyllä juu ohuet, mutta tämän ikäisellä koiralla verkkokalvosta ei olisi enää mitään jäljellä jos olisi kyseessä PRA. Friidulla siis terveet silmät ja polvet, ei huomautettavaa kummassakaan.

Friidu kävi Kaarinan ryhmänäyttelyssä pyörähtämässä, saldona ROP +SERT. Joku voi ihmetellä mitä arvostelun "paremmassa kunnossa" oikein tarkoittaa (arvostelu Friidun sivuilla). Friidulla oli reilu viikko ennen näyttelyä monen päivän paha ripulointi kun oli syönyt ulkoa ilmeiseti supin kakkaa ja pääsi kuivahtamaan aikamoiseksi luurangoksi. Oli jo saanut massaa hieman takaisin, mutta ei riittävästi etteikö luut olisi törröttäneet.

Flip on treenaillut itseään kisakuntoon tokossa ja agilityssä. Agilityn kontaktiongelma näyttäisi olevan (toistaiseksi) takanapäin,kepit vielä kuntoon niin paketti on aika kivassa kondiksessa kisoja varten. Tokossa on treenailtu nyt paljon perusasentoa ja seuraamista, kontaktia yms. Viime viikonloppuna oltiin taas tokokoulutuksessa, ja avattiin luoksetuloa ja ruutua niin että pystyn tehokkaasti jatkamaan niiden treenaamista. Haluaisin ennen SM-kisoja käydä vielä alokasluokan tekemäsä kokeessakin, onneksi tiedossa on nyt paljon kimppatreenejä!