Viime viikolla oltiin kahteen otteeseen treenaamassa, treenattiin lähinnä eri esteitä ja vähän ohjausta. Kaikki esteet sujuvat, kepit on vielä osittain verkotetut. Pitäisi saada itseään niskasta kiinni ja ilmoittaa meidät ryhmään, mua vaan jännittää mitä meidän yhteistyöstä tulee jos on muita paikalla... Fuusio kun tekee välillä (vieläkin!) sitä ettei meinaa tulla luokse, ei tosin lähdekään minnekään muttei anna kiinni. Yritän rohkaistua asian suhteen...

Hyvinkään näyttelystä oli kotiin tuomisina NUO ERI, NUK1, PU1, SERT ja VSP. Hohhoijaa, serti on ihan kiva mutta meidän esiintyminen oli kyllä jostain niiiiiin syvältä että hävettää vieläkin :D Huutamista liikkuessa, huutamista vähän myös odottaessa ja ennen kehää. Lisäksi seisottaessa Fuusio levitti takajalkansa niin haralleen että voi jestas. Ei meitä kyllä taideta messarissa nähdä, me hävetään ensin hetki ja sitten sisuuntuneina lopetetaan huutaminen ja opetellaan seisomaan takajalat lähempänä toisiaan.

Tänään treenattiin keppejä, keinua ja rengasta, radalla oli myös puomi, putki ja pari hyppyä. Kepit oli taas ihan sikamakeet, kepit ja putki on hauskuudessa Fuusion mielestä samalla viivalla. Renkaan kanssa ei mitään ongelmia edes vauhdista, keinulle ei meinannut ensin kiivetä, mutta kun sain sen kiipeämään ei senkään kanssa ollut mitään ongelmia vauhdistakaan. Hypyt olivat tyylipuhtaita, myös vaikeista kulmista. Kiva kun koira hyppää puhtaasti ja hyvällä tekniikalla :)