Täällä on nyt keskitytty tokon treenailuun, Flipille on naksuteltu metallikapulaa ja jatkettu seuruu-, maahanmeno-, istumis- ja seisomis harjoituksia. Sujuu hirmu hyvin, oppii nopeasti ja tarjoaa mielellään uusia toimintoja jos vanhalla ei tulekaan palkkaa. Flip on ISO poika, 17 vko ja 14 kg! Katsotaan mitä hänestä vielä kasvaa. Flipin takajaloista löytyi trikkimerkit, ovat melko pienet eivätkä siksi ole pienempänä luultavasti näkyneetkään.

Fuusion kanssa jatketaan hermojen kanssa työskentelyä, liikkeethän sillä periaatteessa olisi jo ihan kivalla mallilla muuten tokoa ajatellen. Pientä viilaamista toki on kaikissa, ja osittain malttamattomuuteen liittyen paikalla olo ei ole läheskään niin hyvä kuin mitä toivoisin. Kehitystä on kuitenkin tapahtunut, kyllä tämä tästä! :)

Fami on höpsöttänyt välillä jotain hauskaa, ja tekee kovin innokkaasti töitä.

Tänään Fami ja Flip pääsivät uimaan, jätin Fuusion kotiin kun se oksensi luultavasti kuumuudesta johtuen. Autossa on niin hirmuisen kuuma. Flip on ihan pöljä vedessä, on siellä niin kauan kunnes sen vetää sieltä pois... Molemmat tuntuivat nauttivan uimisesta, itsekin olisi tehnyt mieli mennä kastautumaan mutta vesi oli vielä liiaan kylmää herkälle hipiälleni.