Aloitetaanpa tapahtumajärjestyksessä. Helmi-maaliskuun vaihteessa muutimme Hirvensalosta Kupittaalle. Fami ja Fuusio sopeutuivat nopeasti uuteen kotiin, yllätyin siitä että aina niin lunki Fuusio oli enemmän järkyttynyt muutosta.

Viikko sitten maanantaina meille kotiutui bc Flip. Flip tuntuu olevan reipas, kiltti ja nopeasti oppiva pentu. Muu koiralauma tulee myös kakaran kanssa hyvin toimeen, erityisesti Fuusio on ottanut sydämensä tehtäväksi Flipin leikittämisen.

22.3. ihana Fuusioni täytti 2 vuotta! Tuntuu toisaalta että olisi jo vanhempi, mutta toisaalta taas ajattelee että eihän siitä nyt oikeastaan niin kauaa ole kun Fuu tuli kotiin. Fuusio vietti syntymäpäiväänsä lenkkeilemällä ja nauttimalla herkuista.

Viikonloppuna kävimme lauantaina Flipin kanssa agsakisoissa ihmettelemässä maailman menoa, lisäksi kävimme tutustumassa kissoihin. Sunnuntaina oli edessä Fuusion luonnetesti, joka jouduttiin keskeyttämään kelkalle. Lataan videon nettiin kunhan ehdin, ja laitan tänne ja sivuille linkin näkyviin. Fuusio meni paniikkiin kelkasta eikä palautunut, olin todella todella yllättynyt reaktiosta! Odotin lähinnä että haukkuu vieressäni kelkalle ja menee lopuksi katsomaan sitä, ja that's it. Mutta aina ei kaikki mene niinkuin luulisi, koetan nyt vähän erilaista lähestymistekniikkaa koulutuksessa. Toisaalta täytyy pitää huoli siitä että poika pysyy silti ruodussa. Harmittaa vietävästi, jos olen lukenut Fuusion eleitä väärin koko hänen elämänsä, epäoikeudenmukainen minä! Edellinen pumini oli selvästi pehmeä ja pelkopurija, enkä ikinä voisi kuvitella että Fuusion perusluonne olisi samanlainen vaikka siltä nyt näyttääkin.

Tänään lähdetään koettamaan kestäisikö minun polveni jo agsaamista, myös Flip pääsee leikkimään hallille.