Fami ja Fuusio painivat nykyään ulkona pitkiä pätkiä kerrallaan, ja tulevat sisään lumiukkoina. Pääsevät pesuhuoneeseen lattialämmityksen sulatukseen aina hetkeksi... Tulevat hyvin toimeen edelleen vaikka Fuusiokin on alkanut nostaa jalkaa lenkillä.

Eilen trimmasin Fuusion (taas), tällä kertaa muutaman viikon päästä olevaa debyyttinäyttelyä varten. Pentunäyttelyitähän ei lasketa ;). Fuusio on kyllä hirmuisen komea ja mittasuhteet näyttäisi olevan kunnossa, toivottavasti liikkuu hyvin. Sitähän me ei olla kauheasti harjoiteltu, mutta tarkoitus olisi ottaa kahden viikon mallikävelykurssi. Tavoitteena näyttelystä on hyvä mieli ja uusia kokemuksia, jännää nähdä miten Fuusio käyttäytyy isossa ja ruuhkaisessa hallissa missä on satoja koiria. Luultavasti lunkisti, ehkä välillä joitakin ihan pienen pieniä (tai sitten suuren suuria) riemun kiljahduksia on odotettavissa.

Muuten täällä on ollut aika rauhallista, aina välillä jotain toko juttuja on tehty ja käyty pitkillä lenkeillä. Merituuli on niin kylmä näillä pakkasilla.