Eilen oli siis karvakorvia kokonaiset 12 kpl paimenessa. Aluksi otettiin Fuusion kanssa häkissä sytyttelytreeniä. Jonkinlaista taantuma selvästi havaittavissa, mutta saatiin laumaa myös liikkumaan. Toisella kerralla samaa treeniä isolla laitumella, taas jumitettiin reunassa :) Kaksi kertaa kävin myös Fuusion kanssa viemässä vaihtolampaat lepolaitumen toiseen päähän niin sai paremmin treenattua varsinaisella treenilaitumella.

Iltapäivällä otin Famin, jottei Fuusiolle tulisi liian pitkää päivää. Famin kanssa otettin kuljetusta ja käännöksiä. Ekalla kerralla käännöksissä käskytettynä, toisella kerralla oli tarkoitus mennä ilman käskytystä mutta Fami painoi laumaa ympäri. Meni tosi hienosti kuljetuksissa kuitenkin, maahanmeno oli tosin Famista yök yök. Käskytin tosin ihan turhissa kohdissa, ehkä Fami haistatti vaan pitkät ja päätti olla kuuntelematta kun en mistään mitään tiedä. Tosi rauhallista ja intensiivistä työskentelyä kuitenkin, ei mitään hallitsematonta.

Illalla kotona oli kaksi puhki poikki väsynyttä koiraa (kyllä, myös Fuusio!), ja vieläkin kerätään energiaa. Ehkä huomenna sitten agilityyn, jos jo oltaisiin täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Kiitos kaikille mukana olleille, teillä oli hienoja paimenia!