Tänään aamulla vedettiinkin vain Fuusiolle valjaat päälle, Fami jäi järkyttyneenä kotiin odottamaan. Kiirehdittiin Fuusion kanssa bussiin, siellä olikin Fuusion mielestä ihan kiva bussikuski. Kaupungilla Fuusio käveli n. 200 metriä seuraavalle pysäkille ja huusi minulle koko ajan että hemmetti, ota jo syliin.

Toinenkin bussimatka meni jo rutiinilla. Sen jälkeen käveltiin bussipysäkiltä eläinlääkäriin, matkalla oli jänniä maanrakennuslaitteita jotka olivat onneksi tauolla niin voitiin niitä hetki ihmetellä rauhassa. Sen jälkeen taas huudettiin loppumatka että SYLIIN.

Kun päästiin lääkärille alkoi oviaukossa hieman jänskättämään että mikä paikka tämä on. Tuli kuitenkin itse sisään, ja vastaanotossa kävi nukkumaan kun täytin Fuusion tiedoista lappua. Sen jälkeen pääsimmekin jo puolituntia etuajassa lääkärille, olipa mukavaa kun ei tarvinnut odottaa.

Fuusio antoi kiltisti lääkärin tutkia silmät, korvat, hampaat, pallit ja kuunnella vielä sydämenkin. Sitten kun otettiin piikki esille tuli esille Fuusion drama queen -puoli, ja Simo meinasikin että sattuu niin paljon että hiukan maistan kättäsi lääkäritäti. Näykkäsi siis. Sitten näykkäsi minua, ja otin tukevamman otteen ja piikki tuikattiin pyllyyn kovan murinan saattelemana.

Olikohan muuten rokotusmaksussa jokin hankalan asiakkaan lisä? Fuusion pelkkä neloisrokote maksoi 57€. Famin nelois+rabies ja silmäpeilaus maksoi samalla lääkäriasemalla huhtikuussa 74€. Ehkä tämä (uusi? en ainakaan ole ennen nähnyt) lääkäri ei tiennyt minun säännöllisistä vierailuista heidän klinikallaan. Ensi kerralla haluan Evalle (ja halvempaa, kiitos.). Jos vaikkapa kuvaisi Famin selän jo neljän viikon päästä? Ja olisikohan ehkä jo seuraavan silmäpeilauksenkin aika? Täytyy ehkä kysäistä asiaa lääkäriltä, säästyisi sitten taas siltä ettei elokuussa tarvitsisi taas lähteä klinikalle.

Nyt illalla olikin kivaa tiedossa, nimittäin Karvakorvan Elohiiri "Elo" ja Terhi tulivat kyläilemään tokon merkeissä. Fuusion mielestä Elo oli aivan älyttömän pelottava, ja päättikin että ehkä on hyvä kiljua varmuuden vuoksi jo ennenkuin Elo tulee edes lähelle Jalka suussa Suuntasimme Fuusion, Famin ja Elon kera läheiselle hiekkakentälle treenaamaan. Famin kanssa vähän seuraamista ja ruutua, ja sitten taas selkä pamahti. Se ei enää kestä edes kunnon tokotreeniä, puhumattakaan vetoleikeistä. Fami meni ensin selälleen maahan, ja sitten luvan kanssa ryömi kentän laidalle makoilemaan.

Sen jälkeen treenattiin Fuusion kanssa maahanmenoja, istumista, seisomista ja sivulletuloa. Tosi kivasti sujuu kyllä tuon ikäiseksi, ääntely kylläkin kuuluu vielä Fuusion mielestä mukaan liikkeisiin. Mutta ei me nipoteta, ei meistä tokon maailmanmestareita pitänytkään tulla! Näitä liikkeitä varmaan treenataan ja vahvistetaan koko tämä eka vuosi, tokohan on oikeastaan vaan näitä eripaikoissa ja etäisyyksiltä. Lisäksi toki treenataan luoksetuloa aina kun siihen on mahdollisuus, noutoa Fuusio tarjoaa luonnostaan kun leikitään heittoleikkejä.