Aloitettiin ruudulla, nyt oli rätti näyttämässä paikkaa. Ihan kivasti lähti sujumaan, päästiin jo 10 metrin päähän. Vauhti ei ollut nyt lainkaan sama kuin lelulla, mutta ilmeestä näki että päässä raksutti ahkerasti. Huomenna taas jatketaan paikanhakua, välillä voisi tietysti ottaa vauhtitreeniä lelunkin kanssa.

Sen jälkeen koitin tuoko tunnarikapulan kun ei ole sellaista ikinä (muistaakseni) suussaan pitänyt. Vähän aluksi muljasi ja piti huonosti, mutta parin toiston jälkeen paransi hyväksi. Sen jälkeen piilotin nurmikkoon 5 kertaa, haki hienosti. Täytyy pian ottaa treeniin mukaan hajuttomatkin, ehkä jo huomenna. Otettiin myös yksi metallinouto, oikein hieno.

Seuraavana vuorossa oli seuraamista, oli vähän tänään vähän väljää. Samaan harjoiteltiin sivulletuloja eri suunnista, vaikeista kulmista tarjosi mielenkiintoisia ratkaisuja kuten esimerkiksi tuli oikealle naama mun persiseen päin. Pääasiassa kuitenkin paljon hienoja suorituksia!

Sitten kiertäen harjoiteltiin liikkeestä seisomista. Parin onnistumisen jälkeen lopetettiin ja jatketaan huomenna.

Hyppy meni muuten kivasti mutta siinä taas ongelmana se liikkeestä seisominen, meni ensin maahan ja siitä seisomaan. Täytyy otta muihin kuin kaukoihin seisomiselle eri käsky, ajattelin ottaa stopin kun kaukoissa se on sei. Hypyn treenaaminenkin jää siis odottamaan seisomisen opettelua.

Loppuun vielä pari ruutua rätillä, toimi hienosti.