Ekasta virallisesta näyttelystä siis tuloksena upeasti ERI1/1 ja PU4. Erityisesti mieltä lämmitti erinomainen arvostelu ja Fuusion käytös kehässä ja sen ulkopuolella. Mukula käyttäytyi hallissa kuten kotona, onkohan se salaa käynyt harjoittelemassa messukeskuksessa millaista on olla ruuhkaisessa hallissa?

Otettiin tokojuttuja odotellessa ettei tylsyys iskenyt kovin pahasti, sivulletulot ja asennonvaihdot erinomaisia. Häiriö ei vaikuttanut työnteon intensiivisyyteen ollenkaan. Tokojuttujen lisäksi Fuusio hauskuutti näyttely-yleisöä hyppimällä minun rintakehän korkeudelle paikaltaan aina jos huomiota ei tullut. Hauskuuttamisen vastakohtana koetimme myös kanssakilpailijoiden ja niiden ohjaajien turnauskestävyyttä sen suhteen, että kuinka paljon pumin kiljuntaa jaksaa kuunnella.

Itse olin taas vaihteeksi kipeänä kun oli Fuusion näyttely, viime viikko makoiltiin Fuusion ja Famin kanssa sohvalla. Nyt alkaa antibiootin ansiosta jo helpottaa, en tosin vieläkään ole uskaltautunut lenkkeilemään. Ehkäpä huomenna koulun jälkeen jos on hyvä olo. Tekemättömyys alkaa näkyä Fuusiossa, koko ajan haluaisi tehdä jotain ja riemu repeää ylimmileen jos kaivan jotain tokojuttuja esille. Sisällä on siis ollut pakko edes vähän jotain touhuta jotta Fuusion nuppi kestää. Olen kuitenkin positiivisesti yllättynyt siihen miten rauhallinen Fuusio on aktivoinnin määrään nähden.