Fuusiolla siis. Fysioterapeutilla käynti paljasti, että selän aristaminen johtuu kipeistä lihaksista. Nyt on kaksi kertaa käyty hieronnassa, ja lihakset olivat jo nyt toisen hieronnan jälkeen vapautuneet. Fuusio tutustui myös jumppapalloon, tasapainolautaan, ja juoksi vesijuoksumatolla. Kotona käydään ravilenkeillä, kävellään mäkikävelyä ja venytellään selkää ja kylkiä. Syvät lihakset on tosi hyvässä kunnossa onneksi, nyt täytyy vaan vielä varmistaa että lihakset eivät jää toispuoleisiksi (oikea kylki oli kipeämpi). Famille teen kanssa nyt samaa kuuria taas, vaikka sen selkä onkin pysynyt nyt viime aikoina hyvänä.

Ollaan treenattu tokoa, suoraan seuraaminen alkaa sujua Fuusiolta jo aika kivasti. Myös vasemmalle kääntymistä on harjoiteltu. Eilen tökkäsin 6 keppiä takapihalle, keppitreenit voivat siis alkaa kotonakin kunhan vaan saadaan mukulan selkä ensin kuntoon. Fami ihmetteli kovasti että miksi niitä on vain kuusi, eikö niitä yleensä ole enemmän...?

Tänään käytiin meressä uittamassa koiria, Fuusio oli ensimmäisenä uimassa kun Nami taas jäi läiskyttämään pärskeitä rantaan. Fami nautti, ilme oli niiiiiiiin odottava koko matkan uittopaikalle kun kerroin että nyt mennään uimaan.