Minulla on ollut aika kortilla, niin ei ole reiluun viikkoon päässyt päivittämään kuulumisia. Tässä välissä on käyty paimentamassa, agilityssä ja tietysti tokoiltukin vähän. Myös pari ihan totaalista lepopäivää on tullut, koirat eivät ole päässeet edes kunnon lenkeille Nolostunut Aloitin tässä kesätyöt, ja olen monesti vasta seitsemän-kahdeksan aikaan illalla kotona, ehkä tämä tästä taas normalisoituu.

Fuusio ei ole kauheasti kasvanut painossa, painoa on nyt 11 viikkoisena 2,6 kg ja 7 viikkoisena oli 2,05kg. Nyt lisättiin sitten lihan osuutta ruuassa, ja ostin parempilaatuista öljyä lisättäväksi ruokaan. Mielestäni Fuusio ei ole liian laiha, mutta kuitenkin painoa olisi voinut tuona aikana tulla enemmänkin. Nappula syö päivässä lähes yhtä paljon kuin Fami, joten ei voi johtua siitäkään että antaisin liian vähän ruokaa. Katsotaan nyt miten tuo lihan lisäys vaikuttaa, ja pohditaan sen jälkeen asiaa enemmän.

En häpeäkseni ole viimeaikoina edes ottanut koirista uusia kuvia, täytyy korjata asia nyt kun olen kaksi päivää lomalla.

Otsikkoon viitaten, Fuusio ei usko mitään niin hyvin kuin vesiruiskua! Erinomainen apuväline arkikoulutuksessa, haukkuminen on vähentynyt huomattavasti, eikä alistamis-nylkyttämistäkään enää juuri ole (minua ei ole kuin kerran yrittänyt, avomiestä ennemminkin).

Fuusio on keksinyt jostain että saunassa on kiva käydä kakalla, onkohan sen estämiseen muuta apua kuin oven kiinni pitäminen tai jatkuva valvominen? Ehkä se menee ajan kanssa ohi. Muutoin ulkona käyminen sujuu tosi kivasti, natiainen osaa jo pyytää itse ulos. Toki vielä sattuu vahinkoja ja paperit laitetaan yöksi lattialle, mutta menee paljon paremmin kuin aikanaan Famin kanssa. Ehkä Fuusio on siis ennen vuoden ikää sisäsiisti Tukittu