No agsaa tietty. Fuusion kanssa otettiin paikalla oloa ja rataa. Rata meni: puomi, hyppy, 180 asteen käännös, suora putki, hyppy, 180 asteen käännös, hyppy, takaisin putkeen ja vielä hyppy. Kontaktit Fuusio otti tosi hienosti, ei mitään ongelmaa. Hypyt menivät myös hyvin, kunhan ensin sain sen menemään yli, rimat oli tällä kertaa 45cm:ssä (yleensä 35cm:ssä). Irtosi putken jälkeiselle hypylle aika kivasti, mutta en millään meinannut saada sitä kääntymään siihen viereiselle hypylle.  Saatiin kuitenkin onnistuneita suorituksia ja tehtiin muutama puhdas ratakin. Fuusio on hurjan hieno pikku pumi <3

Famikin pääsi agsaamaan, tehtiin radan pätkää toisella kentällä. Fami osaa ihan hurjan hienosti ajoittaa askeleensa kontakteilla niin, ettei yksikään tassu vahingossakaan osu kontakteille :D Muuten Fami menee niiiiin hienosti, myös hyppytekniikka oli tänään hyvä (eli selässä ei ole pahempia jumeja).

Lopuksi sain vielä näyttelyohjeistusta Mirkalta, ja mentiin Fuusion kanssa muutaman kerran ympäri ja edestakaisin. Liikkeet on ihan kivat silloin kun Fuusio menee ravilla, eikä luule olevansa seuraamisessa :D Jatketaan harjoituksia sillä saralla, seuraava näyttely onkin 19.9. Hyvinkäällä.