Juhannuksen näyttelyreissu peruuntui harmittavasti nenäpunkkien takia. Fuusio oli taas ainoa joka edes oireili. Harmittaa niin vietävästi kun joko minä tai Fuusio ollaan kipeänä kun on näyttelyihin ilmoitettu. On ollut sikainfluenssaa, oksennustautia, nenäpunkkeja, nivelten sijoiltaanmenoja, muuten vaan kuumetta jne. Rovaniemen reissun suhteen otetaan uusi yritys; menemme 23.7. Tornion KV näyttelyyn ja samalla käydään Nupun perheen luona kyläilemässä. Elokuun 13. päivä suunnataan myös Joensuun suuntaan näyttelemään, josko sattuisi CACIB:in saamaan.

Viime viikolla Flip pääsi taas paimeneen, ja voi miten hurjan hieno paimen se onkaan! Paikalla olivat myös veljet Lukkiluke ja Uuno, ja tietysti Tiikeri ja Tarantella olivat mukana kuvioissa. Kuvia kyseisestä reissusta löytyy Minna Kujanpään ottamina täältä >> Viikonloppuna onkin pentupäivä, luvassa paimentouhuja ja agsaamista.

Helteillä on pidättäydytty isommista treeneistä, ihan pientä ja perusjuttua tehdään tietysti joka päivä. Esimerkiksi ne noutokapulat voisi taas kaivaa esille ja jatkaa noudon työstämistä noille nuoremmille. Fami on nauttinut useista uimareissuista ja pitänyt nuoremmat kollit ojennuksessa lempeällä laumanjohtajan asenteella. Toivottavasti Fami pysyy laumassa vielä pitkään! Famppa on myös hömpännyt tokojuttuja.

Fuusio on nyt ollut taas reippaampi itsensä, tehohoitokuuri siis tepsii. Hoitoa helpottaa myös se että Fuusio on tajunnut kuinka kertakaikkisen IHANAA onkaan uida kahlaamisen sijaan, uiminenhan on sitä parasta liikuntaa. Mulla onkin siis entisen yhden uimamaisterin sijasta nyt kolme uimamaisteria, siinä on kuulkaa kaikilla pojilla muurhaisia pöksyissä kun tajuavat että ollaan menossa uimaan.