Eilen pojat olivat uimassa, Flip ja Fami nauttivat taas sydämensä kyllyydestä. Fuusiokin kävi taas kerran uimassa, sen jälkeen haki palloa kävelysyvyydeltä. Vesi oli jo mukavan lämmintä rannasta, kahlailin itsekin niin pitkälle kuin pääsi vaatteiden kastumatta.

Tänään treenattiin kaikkien kanssa noutoa, Flip ottaa nyt metallin ja puukapulan suuhun. Edistystä siis havaittavissa! Fuusion kanssa aloitin myös noutotreenit, sitähän me ei aikaisemmin ollakaan harjoiteltu. Ottaa nyt hyvin suuhun mutta mälvää sitä kapulaa, pitotreenit jatkukoon siis. Famin kanssa muutama hömppänouto, teki innolla vaikkakaan ei vauhdikkaasti. Pieni pätkä seuraamista, ihan loistavaa!

Olen unohtanut laittaa videon Fuusion luonnetestiin: http://www.youtube.com/watch?v=PYvhjKjBfT8 Nyt Fuusio on jo palautunut testistä ihan täysin normaaliksi. Hömpötystä jatkui muutaman viikon. Fuusiolla on taas ollut selkä kipeänä eikä siksi olla agsaa käytykään treenaamassa. Fuu on ollut ärhäkkänä muille lauman karvaisille jäsenille, erityisesti nukkumisen/paikallaolon jälkeen. Opetin että menee omaan häkkiinsä kun kiukuttaa, sinne hän sitten vapaaehtoisesti menee tarvittaessa mököttämään omaan rauhaan. Muilla ei ole asiaa häkkiin, erityisesti Flipiltä on sinne pääsy kielletty. BOT loimen kanssa lihasjännitys helpottuu, joten sitä ollaan kuuriluontoisesti käytetty. Toki näillä helteillä on saanut olla ilman takkia, jatketaan hoitoa kun taas viilenee. Hierontaa on myös tehty säännöllisesti, ja meinaan viedä pojan lääkäriin jos ei helpota.