Aloitetaan niistä suuremmista.

Flip syttyi paimentamaan 15 viikkoisena, nähdessään toista kertaa elämässään lampaat. Videoita löytyy täältä. Hurjan hieno pieni paimenpoika, kyllä vaan siinä on eroa onko koira todella Paimen.

Jotta kyseisestä viikosta ei olisi tullut liian tylsä, Fuusio metsästi viimeisen sertinsä Someron ryhmänäyttelystä ja hänestä tuli samalla Suomen Muotovalio. Kermana tuli vielä ROP, ekaa kertaa meille. Tosi kiva juttu, varsinkin kun edeltävänä viikonloppuna oli käyty noukkimassa Tastilta haukkuja :) Fuusion sertit tulivat siis Elina Haapaniemeltä, Boris Spoljaricilta ja Soile Bisteriltä. Nyt koetetaan metsästää cacibeja, katsotaan kyllästynkö ennenkuin ne ovat kasassa ;) Toisaalta Fuusio on ollut nyt mallikelpoisesti näyttelyissä, joten mikäs niitäkin kierrellessä jos rahat riittää...

Tämän viikon keskiviikkona Flip sai tehosterokotteen + rabieksen niskaansa, eikä taaskaan edes huomannut että jotain pistettiin niskaan. Mallikelpoista käytöstä siis. Painoa oli nyt 16 viikkoisena 12,8kg! Aika iso poika. Keskiviikkona alettiin Flipin kanssa treenata myös sivulle tuloa, aika kivalta näyttää jo nyt.

Torstaina Flip pääsi yksinään ajelemaan ja agilityhallille maskotiksi. Nyt alettiin sitten treenit, Flip juoksi pari kertaa suoran putken läpi tajuamatta hönkäsen pöläystäkään siitä mistä kehuttiin ja namia tulee. Pääasia on että on hauskaa.

Seuraava varsinainen tapahtuma on juhannuksen näyttely- /kyläilyreissu, ja heinäkuussa oleva Flipin pentupäivä. Kesäkuun pentupäivä jää meiltä harmiksi väliin :( Ennen näitä tapahtumia, niiden välissä ja niiden jälkeen olisi tarkoitus jatkaa Fuusion ja Flipin toko treenejä kummallekin sopivalla tavalla ja ajaa muutamia verijälkiä. Toiveissa olisi myös mahduttaa paimennusta johonkin väliin, että Flip pääsee näyttämään kyntensä.