Näitä on siis Flipin kanssa treenattu. Lauantaina unohti miten tuo tunnarikapula luovutetaan, sylkäisi sen mun eteen ja tuli sivulle tyytyväisen näköisenä. Etsii kivasti nyt nurmikosta oman, ja luovutusta on myös treenattu lisää erikseen. Metalli- ja puukapulan luovutuksissa ei ongelmaa, tuo kauniisti sivulle ja malttaa pitää vaaditun ajan. Tunnaria on harjoiteltu myös kävyillä metsässä, siellä toimi tosi hienosti. Malttaa hirmu hyvin etsiä omaa ja nenä toimii aktiivisesti eikä ihan hevillä tule hakemaan multa apuja.

Liikkeestä seisomisessa otin käskyksi "stop":in, on alkanut selvästi keksiä mistä on kyse. Kaukokäskyissä vanha tekniikka toimii edelleen hyvin kun käskynä on "sei". Kiertämällä on tätä nyt lähinnä harjoiteltu, pari kertaa olen koittanut seuraamisen yhteydessä avuilla. Hyppyä ei olla nyt vielä koitettu, voisi mahdollisesti huomenna koittaa.

Näiden lisäksi on tietysti treenailtu myös sitä ruudun paikkaa, luoksetuloa, kaukoja, seuraamista yms muuta mukavaa. Seuraaminen on nyt jo ihan kivaa, ja paikallaolossa malttaa makoilla pitkäänkin. Toki paikallamakuuta täytyy treenata vielä paljon myös häiriössä, kun nyt ollaan reenailtu sitä ihan vaan täällä peltojen keskellä. Ensi viikonloppuna päästään taas Jaanan ihanaan ja tarkkaan ohjaukseen ja saadaan kaikkia liikkeitä varmasti eteenpäin!

Friidu on juossut edelleen pihassa silloin tällöin vetoja sen omatekoisen vieheen perässä, oikein reippaasti ja hienosti menee. Täytyy ottaa itseään nyt niskasta kiinni ja kysellä TVK:lta harjoitusmahdollisuuksista. Päivitin tuonne sivulaatikkoon nyt loppuvuoden alustavan kilpailukalenterin, aika tiiviin näköistä tulee olemaan!