Meillä on lähinnä lenkkeilty pakolliset päivän reissut ja käyty välillä uimassa meressä. Pitkät työpäivät ja kuumat kelit ovat pitäneet huolen siitä ettemme ole kunnolla ehtineet treenaamaan.

Lauantaina olimme kuitenkin Pumit ry:n paimennusleirillä kouluttamassa agilityä poikien kanssa. Pumiporukasta löytyi niin potentiaalisia ohjaajia kuin potentiaalisia koiriakin, kannustan teitä kaikkia lämpimästi eteenpäin harrastuksessanne! Valitettavasti kuuman päivän vuoksi emme kauheasti voineet treenejä vetää, mutta monet saivat ensikosketuksen lajiin.

Lauantaina illalla suuntasimme mökille, ja ensimmäisenä yönä läheistä tietä käveli luultavasti susia :( Illalla ei sitten enää sen jälkeen ulkoiltu, mutta ennen sitä ja seuraavana päivänä pojat nauttivat ison tontin tuomista eduista. Fami oli ainakin 70 prosenttia ulkona vietetystä ajasta uimassa joessa, lopun aikaa se istui tuijottamassa katuharjaa portailla. Fuusio kirmasi haukkuen ympäri taloa ensimmäiset 15 minuuttia ennenkuin malttoi käydä kastautumassa. Sen jälkeen ralli jatkui samana iltana ja seuraavana päivänä :)