Perjantaina oltiin jo matkalla ja melkein Salossa asti moottoritiellä kun autosta alkoi moottori savuttaa ja jäätiin siis siihen matkalle eikä ikinä selvitty Flipin pentupäiville asti!

Saatiin onneksi seuraavaksi päiväksi auto lainaan ja kuudelta lähdettiin Famin ja Friidun kera köröttelemään kohti Hyvinkäätä. Polskit juoksi 7. parissa, Friidun parina oli isä Pino. Noh, minä olin ekaa kertaa lähettämässä ja Friidu pääsi vähän myöhään irti alkuerässä, lisäksi se veteli ainakin kerran kuperkeikkaa ja muutamat mutkat vähän pitkiksi ja vieras juoksuparikin selvästi vähän jännitti niin eipä kovin kummoinen juoksu ollut. Friidulle alkuerästä 166 ja Pinolle 206, molemmat sitten finaaliin.

Alkuerien ja finaalien välissä käytiin Famin kanssa moikkaamassa kasvattajatäti Minnaa ja emä Fantaa, Fami nautiskeli ja ihmetteli äitiänsä. Sitten viime tingassa lähdettiin takaisin kisapaikalle kun olin kokonaan lähtiessä kisapaikalta unohtanut että tarvitsisi käydä ell:n tarkastuksessakin vielä ennen finaalia, ehdittiin onneksi ja lähtölupa heltisi.

Finaaliradalla Friidulle parempi startti, juoksi huomattavasti siistimmän ja paremman juoksun. Pisteitä 193, Pinolle 195. Isä Pino siis näytti Friidulle kaapin paikan, ja nappasi 1. sijan sertin kera pisteillä 401! Friidu toiseksi pisteillä 359.  Positiivista oli että nyt paransi suoritustaan finaaliin, kun aiemmin on ollut niin että taso on laskenut kuin lehmän häntä :) Onnea Lealle Pinon sertistä! Näistä kisoista rohkaistuneena sitten lähti ilmoittautuminen SM-kisoihinkin, nyt treenataan vielä lisää vieheintoa ja pyöräillään jotta ollaan 25. päivä sitten huippuiskussa ja napataan (toivottavasti!) titteli kotiin! Heinolan kisoihin ei ilmeisestikään olla nyt sitten lähdössä, vaan treenaillaan ja keskitytään nyt täysillä noihin SM-rientoihin.