Tulinpahan taas vain kertomaan miten upeita koiria minulla on. Kumpaakaan en vaihtaisi pois mistään hinnasta.

Mukulan kanssa treenattiin taas maahanmenoa. Fami oli hauska kun meni vieressä maahan, kun ei nannaa tullu niin kyljelleen, ja kun ei vieläkään, niin nosti tassua ja kun ei vieläkään, niin kierähti selälleen. Olihan sitä pakko palkata kun niin hienoja temppuja tekee ;) Otettiin muksun kanssa myös istu-maahan vaihtoja, oikein hyvä tekniikka! Ei tarvii opettaa erikseen, muksu pitää meinaan etutassut paikallaan asennonvaihdoissa.

Käytin koirat lenkeillä erikseen. Fuusio jännittää lapsia, täytyy ehkä mennä huomenna äidille katsomaan hoitolapsia, kun en ihan mitä vain lasta päästä ahdistelemaan ettei pelko pahene. Hoitolapset ovat Famin kanssa oppineet käsittelemään koiria, ja tietävät miten niiden kanssa ollaan. Fami taas pääsi pitkästä aikaa reippaamman ja pidemmän lenkin, nyt on lähinnä ulkoiltu pennun ehdoilla ja tahdilla. Fuusiokin oli ensimmäistä kertaa ihan yksin, ulvontaa/haukkumista ei kuulunut lähtiessä, eikä takaisin tultaessa, ja paikat oli ehjänä ;)

Täytyy katsoa jos huomenna menisi piipahtamaan agsahallilla illalla, joko molempien tai pelkästään Famin kanssa. Tokotreeniä on ainakin takapihalla luvassa.