Jotta tämä blogi ei olisi vain näiden kahden mamman puppelin ylistystä, kerrotaan vähän taas millaisia ne oikeasti ovat (ainakin joskus).

Klo 5.00 Fuusio (joka on nukkunut taas koko yön jaloissani) päättää että nyt siirrytään tyynylle nukkumaan. Ei haittaa vaikka mamman naama on siinä. Kun sanoin että ei muuten käy, niin sain taas hampaasta. Fuusio pääsi huoneen ulkopuolelle nukkumaan.

klo 9.00 Nousin ylös ja päästin koirat ulos. Molemmat haukkuivat kuorossa jollekkin olemattomalle (?) eikä haukkuminen loppunut ennenkuin hain molemmat sisään.

klo 9.05 Fuusio räksyttää ruokaa odotellessa niin, että korvia alkaa tinnittää. (Mihinköhän olen ruiskupullon piilottanut!?)

Klo 12.45 Olen lähdössä bussille, mutta Fuusio juoksee ovenraosta ulos ja karkuun. Saan koiran maaniteltua sisään. Fuusio käy kenkääni kiinni ja yrittää pitää minut kotona. Fuusion hyvästä yrityksestä huolimatta ehdin kuitenkin bussiin.

klo 15.00 Tulen kotiin. Kun käveleen keittiöön päin Fami lähtee ryömimään makuuhuoneeseen. Arvasin että jotain on taas tapahtunut mitä ei olisi pitänyt. Tiskipöydältä on lattialla ruokailuvälineitä, ja rikkoutunut syvä lautanen. Pöydälle sulamaan nostetut puuropussit on revitty auki ja sisältö vedetty napaan.

klo 15.05 Minulle riittää, avaan pakkaukset ja myrkytän koirat. Fuusio sai kaulaansa Scalibor -myrkkyä, ja Famin niskaan laitettiin ampulli Frontlinea.

Hoh hoijaa. Minulle on enää kenenkään turha tulla sanomaan, että koira "ei muista tehneensä jotain väärin kun olit pois". Fami ainakin muistaa, aina kun se on tehnyt jotain pahaa yksin ollessaan (käynyt pissalla vessassa tai esim. rikkonut jotain), se ei tule edes moikkaamaan ovelle, vaan ryömii johonkin piiloon. Jos kysyn siltä että mitä olet tehnyt, niin kävelee sen asian luokse. Jos taas talossa ei ole tapahtunut mitään, niin Fami tulee iloisena vastaan heti ovelle.

Fuusio on älyttömän äänekäs. Ihmettelen miten sen äänihuulet kestävät sellaista räksytystä? Täytyy etsiä se suihkupullo taas jostain, se ainakin pitää vaavin hiljaa.

Nyt kun koirat on "myrkyttetty" ne nukkuvat makuuhuoneessa. Ei tarvitse ainakaan pelätä punkkeja, joita tässä meidänkin maastoissa on todella paljon.

Meinasin ensin että laitan tähän loppuun koirahuutokaupan eräästä bordercolliesta ja pumista. Ehkä kuitenkin pidän ne itse, ja lähden lenkille vesisateeseen...

Ps. Fuusion rekisteripaperitkin tulivat tänään. Keskiviikkona on eka rokotus, jänskää. Toinen rokotus onkin sitten heinäkuussä, ja Fami pääsee samalla röntgenkuviin.