Aloitetaan Famista. Famin silmät vähän saa pojan puntit tutisemaan iltalenkeillä, mutta muutoin eivät haittaa. Silmät peilataan taas tammikuussa, jokohan lääkäri suostuu pistämään virallisen lapun Kennelliittoon...? Selkä on ollut nyt aivan kerta kaikkiaan erinomainen Back-On-Trackin ja glukosamiinin ansiosta. Fami venyttelee jopa takapäätään, mitä ei ole pitkään aikaan tehnyt. Viimeksi varmaan vesiterapian aikoihin? Joka tapauksessa Familla vetelee hyvin, aina silloin tällöin Famppa nauttii satunnaisen epäsäännöllisestä tokoilusta. Ja toki päivittäisistä lenkeistä.

Fuusio taas, noh, Fuusio on oma itsensä. Räyhää aina uudessa tilanteessa mulle, koittaa selvästi mitä sanon jos pieni pentunen tekeekin erilailla kuin mitä kotona saa... Fuusion kanssa treenaillaan nyt lähinnä kotona tokon saloja, agsa on siis jäähyllä siihen asti kunnes pojan pää pysyy kasassa hallilla. Tai ei ehkä ihan kokonaan jäähyllä, ehkä kuitenkin vaikka kujakeppejä jos käyttäytyy nätisti...?

Ajattelin listata meidän ensi vuoden tavoitteita:

Famin osalta tavoitteena on reipas arkielämä, ehkä jos oikein molemmat innostutaan joku toko? Olishan se VOI1 kivempi kuin VOI2.... Paimenteluja jatketaan, ehkä haaveena olisi joskus kisatkin jos edistytään (minä sekä koira siis).

Fuusion kanssa sitten taas on enemmän tavoitteita, osaan voin itse vaikuttaa ja osa menee niinkuin on mennäkseen:

*lonkka- ja kyynärkuvat (miksei samalla sitten selkäkin) ja silmäpeilaus maalis-huhtikuun vaihteessa, kaikista toivotaan tietysti tervettä lausuntoa

*tokossa kisauran korkkaus, mun aktiivisuudesta riippuen mahdollisesti luokkavaihdos/-vaihdoksia, BH koe olisi myös tarkoitus suorittaa ensi vuonna hyväksytysti

*agilityssä haluttaisiin ainakin kakkosiin

*paimennukseen lisää rutiinia ja treeniä

*näyttelyissä pari pyörähdystä, ehkäpä serti (vaikkei sillä olekaan niin väliä kun Fuusio on muutenkin aivan ERInomainen)

Katsotaan miten aktiivinen jaksan olla, olisi kuitenkin ylioppilaskokeet +pääsykokeet edessä, ja toivottavasti syksyllä opiskelua muulla kuin äidinkielellä. Koiraharrastus on tosin hyvä irtiotto opiskelusta, ja nopeasti oppivan ja kaikkensa antavan koiran kanssa on ilo työskennellä.