Tänään aloiteltiin vähän maahanmenon harjoitteluakin, jotain hajua muksulla jo on siitä mitä haluan (opetan aina maahan menon sheippaamalla). Istuminen sujuu jo tosi kivasti, ja perusasentoa ja seuraamistakin on vähän päästy harjoittelemaan.

Famin kanssa otettiin uutta treeniä, alettiin harjoitella merkkiä! Vähän Fami ihmetteli että missä ne kolme muuta tötsää on, mutta alkoi päästä kuitenkin jyvälle.

Tänään Fuusio myös harjattiin ja kynnet leikattiin, mies nukkui koko toimenpiteen ajan. Ei turhia rähinöitä siis Cool Mieshän Fuusio on sen takia että on jo viikon nostanut jalkaa kun käy pissalla ulkona, asianmukainen ruopiminen kuuluu myös asiaan. Fuusio on myös koittanut voiko hihnassa kävellä/juosta nopeampaa kuin taluttaja, eikä vielä ole sisäistänyt sitä, että jos tuntuu kuristusta kaulassa niin joutuu pysähtymään.

Huomenna jätkillä onkin toiminnan täyteinen päivä, menemme illalla paimentamaan! Luulen kyllä että vielä tällä viikolla Fuusio vain tyytyy katselemaan lampaita laitumen reunalta, mutta ensiviikolla meinaan aloittaa kunnolla sytyttelyn.