Sunnuntaina agilityn koulutusohjaajakurssin jälkeen intouduin ja kävin molempien koirien kanssa hallilla. Famin kanssa ensin vapaasti eri esteitä, minkä jälkeen Fuusion kera kontaktia, putkea ja hyppyjä.  Lopuksi vielä Famin kanssa keppitreeniä, selkään ei tehnyt kipeää ja Fami teki varmaan elämänsä nopeimpia keppejä. Illalla Famille venyttelyä ja back-on-trackki selkään, ei tullut mitään oireita.

Tänään paimennustreenit molempien kera. Famin kanssa kuljetusta ja tasapainoasemaan siirtymistä. Siirtymiset aika kinkkisiä, kierrokset nousi ainakin tuhanteen aluksi ja mentiin ympäri laumaa. Lopuksi sain parempiakin. Kuljetukset oli ihan kivat, oli kyllä aika paljon vasemmalla tasapainoasemasta.

Fuusion kanssa sytyttelytreeniä, vauhtia ja itsevarmuutta löytyy! Ekaksi kun menimme laitumelle juoksi yksin toiseen päähän katsomaan lampaita, hurjan hieno itseluottamus. Fuusiosta saadaan vielä tosi hyvä paimen.

Tänään oli taas kyllä pahempi yhteenotto illalla, Fuusio tikkasi oikein kunnolla kiinni Jussin käteen. Yritti minuakin kun menin laittamaan ojennukseen. Onneksi oli kuono sidottu leveällä nauhalla kiinni niin ei tullut pahempaa jälkeä. Tilannehan oli se että kammattiin takiaispalloja irti turkista ja Fuusio karkasi pois ja Jussi meni hakemaan takaisin. Nyt taas täytyy tiukentaa sääntöjä, niin kyllä se tästä sujuu. Oikea kuonokoppa hankinnassa niitä tilanteita varten, joissa voi sattua.