Pitkäperjantaina oli Woollandian pentupäivä ja me oltiin Flipin kanssa Petri Mannosen koulutettavana agsassa. Ongelmaksi kiteytyi se että Flip liikkuu sinne minne mun liike vie, eikä tule käsiin käännöksissä. Siihen saatiin hyvät työkalut mitä aletaan nyt työstää. Sunnuntaina olin itse agikisoissa töissä koko päivän. Maanantaina suunnattiin sitten Flipin kanssa pitkästä aikaa kisoihin. Tavoitteena oli että kontaktit pitää ja pujottelee kepit loppuun asti.

Noh, eka radalla en ehtinyt edes ekan esteen ohi kun Flippi lähti jo menemään, ja siinä oli pitkä suora alussa niin painelin perässä. Radalla oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita, Flippi rallatteli aikalailla oman mielensä mukaan ja jätti useampiakin hyppyjä välistä. Kontaktit kuitenkin otti, ja pujotteli virheettömästi, tavoitteet siis saavutettiin.

Toka rata oli hyppis, siellä tavoitteena oli että koira olisi paremmin hanskassa ja pysyisi lähdössä. Noh, pysyi hyvin lähdössä, mutta paahtoi ekasta hypystä ohi ja otettiin alun hypyiltä toinenkin kielto. Sen jälkeen mentiin kovaa ja ihan sujuvasti kepeille asti, missä Flip sujahti kakkosväliin -> 3. kielto ja siis hyl. Loppurata taas meni hienosti. Tällä radalla oli ensimmäistä kertaa kisoissa sellainen fiilisi, että yhteistyö pelasi. Vähän lisää treeniä ja uutta matoa koukkuun, luultavasti jo tässä kuussa!