Viime päivinä on oltu kotona ja treenattu tokoa molempien kanssa. Lauantaina oli pika-agsat hallilla, Famin kanssa rataa, ja muksun kanssa siivekkeen kiertoa ja leikkimistä. Fuusiolla on tosi hyvä puruote, ja leikkimishalu. Ei sillä etteikö namitkin kelpaisi ;)

Eilen oltiin Runosmäen pirunpellon maisemissa lenkkeilemässä kun metsälenkki mahdollisuudet on melko vähäiset tässä aivan lähimaastossa. Fami meni onnessaan tuttuja polkuja, ja oli erittäin pettynyt kun uimalätäkkö oli kuivunut. Fami seisoi lätäkön kohdalla ja katsoi minua sen näköisenä että laita ne vedet takaisin!

Tänään leikkasin taas molempien kynnet, ja harjasin (Hessulle: kampasin Silmänisku) Fuusion. Fami on kyllä outo noiden väri- ja pigmentti asioiden kanssa; ruskea väri turkissa lisääntyy ja ennen täysin valkoisista kynsistä yksi on muuttunut kokonaan mustaksi ja toinenkin muuttumassa. Famin selkä on ollut tosi hyvässä kunnossa nyt, eikä silmätkään ole häirinneet menoa. Silti toko on Famin mielestä syvältä, agilitykin on kivempaa (vaikka aina radan päätyttyä juokseekin autolle). Tänään on taas "lempipuuhaa", eli illalla on paimennusta tiedossa.

Täytyy viedä viikonloppuna Fami uimaan, kun on viikolla illat täynnä (tänään paimennus, huomenna ja torstaina menen kouluttamaan agilityä, ja perjantaina menee luultavasti töissä iltaan asti). Mielenkiintoista nähdä mitä Fuusio meinaa järvestä, vai meinaako mitään.