Helmikuukin pääsi pyörähtämään alkuun ennenkuin ehdin päivittää tammikuun näyttelyn tulokset. Friidulle siis SERT+ROP, tuomarin terveisillä että on kaunein polski mitä on nähnyt. Kyllä sai olla ylpeä pikku Friidusta, niin kaunis ja käyttäytyi taas oikein esimerkillisesti koko pitkän näyttelypäivän ajan. Ryhmiinkin jäätiin vaikka tiedossa oli että siellä ei menestystä olisi odotettavissa, ajatuksena lähinnä esitellä rotua. No se esittelypuoli jäi toteutumatta kun kuuluttaja ei ollut varma onko Friidu englanninvinttikoira vaiko espanjanvinttikoira :D Ensi kerran kun päästään ryhmiin niin sitten parempi tuuri mahdollisesti.

Käytiin Flipin kanssa oikein valaisevassa tokokoulutuksessa, taas tuli kertausta vanhoihin tuttuihin juttuihin... On se kumma että ne samat vanhat asiat täytyy kuulla tarpeeksi tiuhaan että pysyvät mielessä. Kouluttaja ehdotti josko itse rauhoittuisin tokoamisessa, niin ehkä ne koirankin kierrokset laskee. No ero oli todella huomattava jo sen 20 minuutin aikana mitä meillä oli käytettävissä. Tätä nyt treenataan, minä pidän kierrokset hallinnassa niin koira menee hienosti. Seuraavaan koulutuspäivään on jo ilmoittauduttu, siihen mennessä siis tarvitsee saada jotain edistymistä niin kehdataan näyttää naama siellä. ...vai otankohan vaan rauhoittavia ja mennään sitten pätemään.

Fami ja Friidu menee 20. päivä silmäpeilaukseen. Tulevat näyttelyt ja tiedossa olevat koulutukset päivitetty tapahtumakalenteriin.

Flip on nyt vähän aksatauolla kun ontuu ajoittain oikeaa takatassuaan, mitään tiettyä kohtaa ei arista. Josko menisi ihan vaan levolla ohi. Famin halvausoireet ovat naamassa pahentuneet, välillä näyttää siltä että silmäkin roikkuisi mutta välillä näyttää suht normaalilta. Asia ei tunnu vaivaavan ja saa edelleen syötyä ja juotua normaalisti ja on ollut vireystasoltaankin ihan oma itsensä.

P.S. Flip täytti ihastuttavat 2 vuotta 31.1. synttärit aksat jäi välistä jalan takia mutta herkuteltiin sitten senkin edestä. Aivan hirmu hieno nuori mies tuosta pojan viikarista on kuoriutunut. Mitä muuta tähän voi sanoa kuin että: Rakastan.